wkwkwk

Diposting oleh askha pada 18:51, 13-Jul-13

berbahagialah kamu denganya disna krna ku yaku ku pasti bahagia sendiri disini :'(

curhat ahhh

Diposting oleh askha pada 15:43, 11-Mei-13

ini tentang aing
Aing nu ayeuna ker sorangan maksudna ker eweh nu ngabaturan teu apal kdu kmna kudu kumaha teu puguh tujuan teu puguh pipikiran nu aya na pikiran hungkul bingung mikiran naon nu kdu di pikirkeun :'( GALAU meren mun jelema mh biggrin
Ngarti teu ??????????? (mun teu ngarti ngacung d parapatan biggrin )
Baheula aing boga babaturan awewe d sbutna (kabogoh meren) aing ngarasa bungah pas hubngan jeung mnehna aing ngarasa eta jodo aing, Aing geus gawe mnehna sakola keneh
Lila kalila'an hubngan aing jdi teu puguh cek rasa'an aing mh sabab hubngan jrak jauh mnehna bosen teu kws batur nu boga kbogoh deket bisa ulin bisa pangih ungal poe (meren eta g) sikapna jdi beda (lain embe jeung kuda biggrin) jdi dingin smingu lilana mnehna ngsms aing ''tinut tinut'' (a hampuranya qita putus)cimata aing nyurudjud eweh leho'an :'( nya enggs w aing PUTUS nepi k sababara bulan mnehna boga deui aing g neangan ubar deui (pelarian awewe deui) tp anger da na hate mh msih aya rasa (manis asam asin ramai rasanya biggrin )
Aing boga awewe bageurna kacida kara mangih aing g awewe sabager mnehna mh jmna penyabar penyayang bisa d sebut sabelas dua belas w lah jeung aing mh (pd abeeeeeiiisss haha biggrin) pokonamah bageur pisan w cek aing mh, nyampe lumyan lma beberapa bulan si nu d luhur ngahubungi aing deui hate aing atoh aya rewas aya ''aya naon'' cek na hate aing ''tinut tinut'' (a abi putus) ''trs w msti bilang wooow'' (haha can usum ketang bhsa eta mh)
naluri lalaki aing kaluar menginginkan berjuta wanita d sisiku (cek samson eta mh) geus kitu aing ungkapkeun deui persa'an nu bahela k mnehna mnehna ngarespon tp aya saratna aing kdu putus heula jeung si nu di tengah
(waaaaaahhh beraaaabeee) ampir sabulan aing mikiran kmha crna hyng putus jeung nu di tengah soalna mnehna bager pisan bogoh pisan jghnah k aing piraku aing kudu nganyenyeri awewe mun teu ngomong sarua deui d sebutna ngabobohong mnehna aing g da lila k lila'an mh nya'ah kmnehna teh tp heunteu sapenuhna aing nekad w soalna s nu di luhur emung cenah kudu nunguan lila teuing mh nya nges w aing putus keun nepi k babaurana neleponan ngsms nyarekan aing BAJINGAN MH BANGSAT MH tp mnehna mh heunteu ngamek hungkul KECEWA cenah tp aing narimakeun aing pantes d carekan emang aing salah ngasupkeun mnehna di khidupan ku (weiiist bhasana biggrin) hampura nya aing salh gede dosa gede pisan kmaneh,,, :'(
Hubungan deui w aing jeung s nu d luhur teh nu k2x na aing ngaharepkeun hubngan nu k2 eta bisa lwih mulus tnu baheula, pi ternyata heunteu sodara2 kjadian baheula k ulang deui aing jd mikir (jigahnah giliran aing nu d jadileun pelarian samemeh mnehna menang deui) nepi k aing sangek nglz smsna g asa hangek ngawawuhana g, eta meren nu cek kolot (ulah ngaletak ciduh sorangan teh) aing nepi k nyebut cadu moal balik deui k carita nu d tukang :'(
Tawa eta nu d sebut karma??? Aing teu apal nepi k ayeuna aing can boga panggantina, aing teu kasep da aing teu benghar tpi aing g jelma boga hate nu hyng dbere kasih sayng ti awewe :'( emaaaaak hayng nyingsring '' suuuuudaaaaah makan dluu sna ada kulub suuk spesial tuu '' jdi hate kuu???''
Nges baelah nu lalu mh biarlah berlalu loba ngado'a w jeung loba ngaca wkwkwk (kaca geus beak 10 hayoh d bantingkeun wae tiap ngaca anger w goreng patut:'( biggrin)

YANG PENTING HAPPY ayeunmh smile smile smile

masih bingung

Diposting oleh askha pada 11:28, 20-Apr-13

Buat kalian yang cari simbol – simbol BB,
kalian bisa cari disini..
(“•˘З˘•) ƪ(‾‾“)ʃ (︶︿︶) ♥♍ůååå ©hh♥ ♥♍ůååå ©hh♥
○k..smile ○k..wink™ °•·♥<3♡ ƪ(﹏)ʃ (―˛―“) (~‾ ▽‾)~ (⌣_ ⌣!!)
(˘⌣˘)ε˘`) (˘ з ˘) (¬_ ¬) (¬_¬”) (¯―¯٥) ( ‾_‾ ) (―˛―“) (‾(••)‾) Σ( ° △ °|||)? (•”̮ •)з ˆ⌣ˆ
•”̮• \(´▽`)/ \(´▽`)/ \(´▽`)/ °\(^▼^)/° (⌣́_⌣̀) (˘_˘”) (♥θ♥) ƪ(―˛―“)ʃ (•‾ε‾•) ( ^_^)-c<(T_T) *cubit* (ˇ▽ˇ)-c̯┌┐<wink (-̩̩̩-͡ ̗–̩̩̩͡ ) (-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩___-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩) (∏ ω ∏) (¬˛¬”) ( ° -`ω´-)
Ε(.⌣__⌣.)з
( ¯^¯) ('ω'wink \('O'\) (/'.'wink/ \('O'\) ( ¯﹏¯ ) (˘ڡ˘) (⌣́_⌣̀)
( •_•)
(˘̩̩̩⌣˘̩̩̩ ) ː̗̀(☉,☉)ː̖́ (◑﹏◐) (¬_¬) (˘⌣˘)ε˘`)
ƪ(˘⌣˘)┐tory.. ƪ(˘⌣˘)ʃ tory.. ┌(˘⌣˘)ʃ tory.. ƪ
(˘⌣˘)cheese.. ƪ(˘⌣˘)┐
(~˘.˘)~ ~(˘.˘~) (•͡˘˛˘ •͡)┌П┐ (ˇ▼ˇ)-c<ˇ_ˇ) 1. (∩_∩) : smile, Senyum
2. ː̗(^▽^)ː̖ : laugh, Ketawa
3. (*^▽^*) : cheerfull.. Semangat..
4. (⌣́_⌣̀) : sad.. Sedih
5. (-̩̩̩-͡ ̗--̩̩̩͡ ) : cry, menangis
6. (T^T) : hiks.. Cry.. 7. (T▽T) : plisss.. i want to cry
8. ( -_-"wink : give me a break.. Haazzzz..
9. (* ̄m ̄) : terharu
10. (#^o^#) : shy, malu..
11. (O_o)*!! : suprised! Kaget
12. (゜◇゜) : suprised/shock..!! 13. ╭(^▽^)╯ : singing.. Nyanyi..
14. ( ̄ー ̄)Grrr...!! : geram.. pengen
marah
15. m(__ )m : I'm sorry, maap ya..
16. \(≧o≦)/ : No..!
17. \(^o^)/ : Yes..! 18. \(≧∇≦)/ : congratulation..!
19. (>_<wink" : trouble.. Ada masalah
20. (✗_✘)" : tired / die
21. (ーー; ) : khawatir "oh god..!"
22. \(´ー`)┌ : Mellow
23. ( ̄□ ̄;): oh my god...! Ya ampuuun..
24. ┌П┐(►˛◄'!) : Fuck u...!
25. (@_@) : abis begadang jd mata panda
26. (* O *) : hoaaah.. Ngantuk!
27. (~_~) : hmmm... Berpikir
28. ƪ(‾ε‾“)ʃ : I dont care.. Hufff.. 29. (¬_¬"wink : huuuuu...
30. ( >͡ .̮ Ơ̴͡ )* : wink!
31. (^o^)V : Peace..!
32. ( ゜O ゜) : Ooooowh..
33. ( ♥͡▽♥͡ ) : Fallin in └ºνє♡
33. (♥͡з♥͡)muach*~♡ : muaach..kiss 34. (♉ . ♉) : curiga
٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(•̮̮̃•̃)۶ ٩(̮̮̃̃)۶ ٩(̮̮̃•̃)۶
ټ
ツ "̮ (•̯͡.•̯͡ (•͡. •͡ !) ε(•˛.•̃)з (•͡. •͡) ε(¬.¬)з
ε( •̃͡-̮•̃͡)з (•̃o•̃) (•͡. •͡ !) •̃͡(º-̮º) •̃͡ (•̃͡-̮•̃͡)
. =)) ╭((╯` < \ _ • ◦ ° ˚ . · . ◦ k a a a a a a b uuuuuu r . . . . . . . . . ! ! ! ! ! ⌣ ͡ ̴ ͡ i ̲ _ i ⌣̲ ͡ ̴ ͡ ⌣ ͡ ̴ ͡ ﺩ ̲ ⌣ ͡ ̴ ͡ ε ( ╯__╰" ) з ( っ ∩_∩ ) っ ♥ Ơ ͡ ̴ ̴ ̴ ̴ ̴ ̴ . Ơ̮ ͡ ̴ ̴ ( ° △ ° " ) ( づ ̄³ ̄ ) づ ╮ ( " • ͡ _ • ͡ ) ╭ ( ◦ ' ⌣ ' ◦ ) ( Q╰_╯ ) = ○☆ ( x , ☉" ) ( ^_^ ) - c < ^_^ " ) c u b i t t t t ( ⊙_⊙ ) Er r r r . . . .  ( ♥-♥̮ )  ( • ö ˘ • ) õwWħ. . . ╭╮ (  ̄ ,  ̄" ) ╭╮ ( ⌒ ˛ ⌒ ) ː̗̀(☉.☉)ː̖́ (っ •͡ з •͡) ⌣́_⌣̀ (-̩̩-̩̩͡_-̩̩-̩̩͡) ♌•͡˘.˘ •͡♌ (-̩̩̩-͡ ̗̊--̩̩̩͡ ) (Ơ̴̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴̴͡) ƪ(^⌣^)ʃ ƪ(ˆ⌣ˆ)ʃ ε(•̃⌣•̃)з ε(•̯͡_•̯͡ )з (-__-”) (•͡˘˛˘ •͡ !) (•͡˘˛˘ •͡ ¨) ƪ(‾ε‾)ʃ ƪ(ˇ▿ˇ)ʃ ƪ(‾ε‾“)ʃ ▹(ˇ⌣ˇ)◃ ƪ(˘ε˘"winkʃ (o・_・)ノ”(⌣_⌣..) ƪ(^ε^)ʃ ╭(*⌒з⌒)人 (⌒ε⌒*)ノ>̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴͡* (..•˘___˘•..) \("▔□▔)/ ARGHHHH!!! ('-' ) (._. ) ( ._.) ( '-'wink (╥ ﹏╥) (⌣́_⌣̀) • *˚* • Osmile Ämin Osmile • *˚* • (*)♣ßζЄŝŝЄϑ Ǚř ϑƏЎ♣(*) º°˚˚°ºĤάνέ ªŊĭŒ Ðάγº°˚˚°º
※♥※♏☺řŋîŋğ♒ =))Нɑ˘°˘НɑHɑ˘•˘ =))Нɑ˘°˘НɑHɑ˘•˘ ♓é² .. ♓é² .. ♓é² .. ♓é² (•̃͡-̮•̃͡oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º≈º=)) º°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º(•̃͡-̮•̃͡oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º≈º oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°ºнåнåн庰˚˚°º≈º(•̃͡-̮•̃͡ ‘(ua:’(ua˚°º…:’(˚°º.:’( Wªkªkªkªkªkªkªkªk™ Wákk庰˚˚°kăk㺰˚˚°º≈º=D=))  wakakakak : Hªhª..=D Hªhª..<=-P Hªhª..=))
Hªhª..oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º≈º=)) *•.¸˚*•.¸*•.¸☆ ː̗̀☀̤̣̈̇ː̖́ ☆¸.•*˚¸.•*´¸.•*˚
˚*•.¸`*•.¸˚*•.¸.•*˚¸.•*´¸.•*˚
heart•‧::‧※☺ ĞooĐ. Nitezzz ☺※‧::‧•<3
({}) ♥ Ĥɑvė ă Ńicє Đream ♥ ({})

tanpa judul

Diposting oleh askha pada 09:00, 20-Apr-13

teu aya isi nanaon da ieu mh ngetes heula apakah blog ieu atos hirup tanapi acaaaan hatur nuhun (titik sagede badag)